DOWNLOAD DE BROCHURE PAGINA 1

DOWNLOAD DE BROCHURE PAGINA 2

Wij maken van verschillende materialen zoals afgedankte spandoeken, oude fietsbanden, versleten postzakken, oude vlaggen die vervangen worden en nog veel meer weer prachtige tassen en fietstassen. Soms gecombineerd met nieuwe materialen, soms ook niet.

Wellicht heeft u als ondernemer een spandoek liggen waarmee nu niets meer kunt. Laat het ons weten. Wij kunnen er gave tassen van maken voor u. Deze tassen zijn dan weer te verdelen onder eventuele relaties die bijvoorbeeld hebben meegewerkt aan het project waarvoor het spandoek indertijd opgehangen is. Originele, duurzame, milieubewuste en unieke relatiegeschenken.

Ook kopen wij doeken op van zowel bedrijven als particulieren. Heeft u iets liggen waar u niets meer mee kan? Neem dan vrijblijvend contact op middels het zenden van een mail en wij vertellen u wat wij u kunnen betalen voor uw doek(en). Wellicht heeft u een drukkerij of reclame bureau en heeft u veelvuldig doeken waarmee u niets meer kunt? Laat het ons dan weten.

Think GREEN.

dubaj@zeelandnet.nl

 

 

 

Spandoek   BIKEshopper van spandoek   BIKEshopper van oude postzak    Shopper van spandoek MessengerBIKEbag van spandoek

MessengerBIKEbag-fietsband-silver-black
MessengerBIKEbag-fietsband-silver-black
€ 65,00
Aantal

« Terug naar het overzicht