Du Baj creëert en vervaardigt een geheel eigen lijn van hippe fietstassen in het atelier voor niet alleen de consument maar ook de tussenhandel en detaillisten.

Deze handgemaakte, waterdichte, zeer sterke trendy en hippe fietstassen kunt u via onze online design module zelf ontwerpen met keuze uit 10 kleuren duurzaam PVC gecoat vrachtwagendoek en ruim 65 verschillende dessins Mexicaans zeil in kitsch style.

De keuze is reuze!

Daarbij bestaat tevens de mogelijkheid om een eigen afbeelding of logo op uw hippe fietstassen te laten drukken. Gewoon full colour en naar uw eigen wensen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken, kunt u eenvoudigweg uw logo of foto uploaden via de bestelmodule.

Wanneer u een eigen collage of ontwerp heeft gemaakt en deze over de hele flap wenst te laten lopen kunt u de flap van uw trendy fietstas WIT laten in uw bestelling en onder de opmerkingen bij uw order mededelen dat u graag een eigen ontwerp of collage op de flappen van uw fietstassen wenst en indien van toepassing een uitleg hoe u dat graag wilt. U kunt eens een kijkje nemen bij de foto fietstassen die we standaard in ons assortiment hebben om ideeën op te doen. Deze vindt u in onze webshop bij overige artikelen.

U kunt dan uw bestanden mailen naar dubaj@zeelandnet.nl o.v.v. uw ordernummer. Een handige tool hiervoor is www.wetransfer.com hier kunt u grote bestanden tot en met 2 GB moeiteloos en gratis verzenden.

Een eigen logo of afbeelding op uw trendy fietstas kost u NIETS meer.

Wanneer u tijdens het ontwerp en of bestelproces tegen vragen aanloopt, schroom dan niet om contact op te nemen met onze helpdesk op nummer 06-24566626.

Wederverkoop
Heeft u een eigen (web)winkel en heeft u interesse in de wederverkoop van de fietstassen en of de overige producten van Du Baj? Neem dan contact op met ons via dubaj@zeelandnet.nl en wij informeren u over de geweldige voorwaarden en de uitstekende marges! Voor onze handgemaakte hippe fietstassen hanteren we een super inkoop-verkoop marge die zeer moeilijk te evenaren is.

Dubbele fietstassen
Large LUXE
Large LUXE
Onze standaard GROTE fietstas. Handig voor o.a. uw boodschappen.
meer »
€ 59.95
Large BUDGET
Large BUDGET
Standaard fietstas in budget uitvoering. Verschil = sluiting: deze is bij de Large BUDGET middels klittenband i.p.v middels klik gespen.
meer »
€ 49.95
Large LUXE PILLOW
Large LUXE PILLOW
Standaard fietstas met kussentje op bagagedrager.
meer »
€ 64.95
Mexi kidz mini (S)
Mexi kidz mini (S)
Gave dubbele fietstas speciaal voor de kids. Vanaf 20 inch fietsjes.
meer »
€ 34.95
Mexi kidz maxi (M)
Mexi kidz maxi (M)
Gave dubbele fietstas speciaal voor de kids. Vanaf 24 inch fietsjes.
meer »
€ 39.95
Elektrische fietsen
Elektrische fietsen
Dubbele fietstassen voor diverse modellen fietsen met trapondersteuning. Staat uw fiets er niet bij? Geen probleem we maken het passend voor u!
meer »
€ 55.00
Dubbele fietstassen voor gebruik i.c.m. kinderzitjes
Kidz Bobike seat
Kidz Bobike seat
Fietstas geschikt voor gebruik in combinatie met een bobike kinderzitje.
meer »
€ 49.95
Kidz GMG Seat
Kidz GMG Seat
Fietstas geschikt voor gebruik in combinatie met een GMG kinderzitje.
meer »
€ 59.95
Enkele (fiets)tassen met schouderband Messenger
MessengerBIKEbag
MessengerBIKEbag
Pak af fietstas in de uitvoering messengerbag. Makkelijk met verstelbare schouderband voor over de schouder en dan hupla aan de fiets.
meer »
€ 44.95
Enkele (fiets)tassen shopper
BIKEshopper
BIKEshopper
Shoppingbag voor aan uw fiets met keuze uit 2 verschillende lengtes voor de handvaten: • kort • medium (past net over de schouder)
meer »
€ 44.95
Shoppingbag
Shoppingbag
Shoppingbag
Super stevige shopper voor uw boodschappen past precies in de Large LUXE, Large BUDGET, uitstekend als trendy shopper “los” te gebruiken.
meer »
€ 24.95
Messengerbag
Messengerbag
Messengerbag
Messengerbag met handige schouderband. Leuk voor de schoolboeken of lunchbox!
meer »
€ 39.95