Lange Geere 4 Middelburg schellach shopper

SHOP IN SHOP

www.casadesorpresas.nl

FB @casadesorpresasmiddelburg

Sinds april 2017 zijn we te vinden aan de Lange Geere 4 te Middelburg. LAAT U VERRASSEN in ons huis vol verrassingen CASA DE SORPRESAS. Daar worden niet alleen de fanTAStische producten van atelier Du Baj verkocht. Nee.... we hebben een zeer uitgebreid assortiment cadeau, woon en (Zeeuwse) hebbedingen for sale. Veelal handmade en of fairtrade spullen. Net iets anders dan dat overal te koop is tegenwoordig. Achter elk item schuilt een zelfstandige ondernemer of een enthousiaste hobbyist/creatieveling. Deze gepassioneerde entrepreneurs bieden u een scala aan items, waar de liefde voor zelf maken en of ondernemen vanaf spat. Misschien iedere onderneming individueel te klein om een eigen winkel te kunnen vullen, maar samen beschikken we over super power. Gebundeld door Barteline Wattel van Du Baj, gedragen door iedere deelnemer.

De shop in shop formule biedt u wellicht ook kansen als ondernemer. We hebben momenteel nog plekjes vrij (lees we maken altijd graag plaats voor mooie dingen). De gehuurde ruimte kan variëren van een plank, 1/2 kast tot aan een kast of een eigen display. Middels overeenkomsten wordt er gewerkt, zodat huurder en verhuurder precies weten waar Abraham de mosterd haalt ;-)

Tevens bestaat de mogelijkheid tot het geven van workshops boven de winkel. U kunt dat bij ons verzorgen. Toiletruimte, keukentje met koelkast en koffiezetter staan tot uw beschikking tijdens uw ochtend, middag of avond workshop. Voor meer informatie kunt u vrijblijvend een email zenden aan dubaj@zeelandnet.nl

TOT ZIENS AAN DE LANGE GEERE 4 TE MIDDELBURG

Promoshoppers

www.promoshoppers.nl

Du Baj vervaardigt op diverse manieren uniek promotiemateriaal voor bedrijven die op voordelige wijze wensen te adverteren. Fietstassen met bedrijfslogo’s is hier een voorbeeld van of de shoppers voor gerennomeerde bedrijven, zoals de spaaractie bij kaasboerderij Schellach waarbij Du Baj beeldmateriaal van Schellach heeft gebruikt om voor deze leuke actie een unieke collectie samen met de eigenaresses van de boerderij te creeeren.

Een ander voorbeeld zijn de “promoshoppers” welke tegen zeer gunstige tarieven het adverteren voor meerdere ondernemers tezamen aantrekkelijk maken. Daarbij worden deze promoshoppers verbonden aan een goed doel zodat er tevens een stukje maatschappelijk bewust ondernemen ontstaat.

Deze unieke vorm van adverteren op een duurzame, sociaal maatschappelijk bewuste en goedkope manier is door Du Baj ontwikkeld. 

Tijdens de Kerst 2014 en de Pasen 2015 zullen de eerste PROMOSHOPPERS exclusief verkrijgbaar zijn in de supermarkten van de AGRIMARKT keten. Slechts een beperkte oplage unieke designer boodschappentassen speciaal gemaakt voor veelvuldig hergebruik in het dagelijks leven. Per verkochte tas aan de kassa van de AGRIMARKT vestigingen gaat er € 0,50 naar de stichting KIKA! De tas zelf kost de klant maar € 1,-!

Voor deze oplage worden de 2 designs verzorgd door Illi Graphics beter bekend van de Zeeuwse Missjes.


 
 

Voor meer informatie kunt u hier de brochure downloaden. Voor deelname en prijzen neemt u dan contact op met dubaj@zeelandnet.nl of 06-24566626. We hopen snel van u te vernemen!

/public/files/folder promoshoppers pagina 1 WEB.pdf

/public/files/folder promoshoppers pagina 2.pdf

Ook kunt u als ondernemer tassen met uw bedrijfslogo verkrijgen. Kleine maar ook grote oplagen zijn hierbij denkbaar. Vraag vrijblijvend een offerte aan via dubaj@zeelandnet.nl of bel ons op 06 24 56 66 26.